Knockout Gear

Aan de Argonweg 32 in Almere kun je Knockout Gear vinden.

Meer informatie over Knockout Gear in Almere

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almere? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Knockout Gear biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Knockout Gear in Almere geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Knockout Gear is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Knockout Gear in Almere een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Knockout Gear ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Argonweg 32 in Almere. Je kunt ze ook bellen op 31 36 785 7777, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.knockoutgear.eu/

Hoe kom je bij Knockout Gear? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knockout Gear het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Knockout Gear

Bezoekers bekeken ook