Fighting Gear

Aan de Burgemeester Wuiteweg 56 in Drachten kun je Fighting Gear vinden.

Meer informatie over Fighting Gear in Drachten

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Drachten? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fighting Gear biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fighting Gear in Drachten geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fighting Gear is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fighting Gear in Drachten een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fighting Gear ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Burgemeester Wuiteweg 56 in Drachten. Je kunt ze ook bellen op 31 6 49141995, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://fightinggear.nl/privacy-beleid/

Hoe kom je bij Fighting Gear? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fighting Gear het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fighting Gear

Bezoekers bekeken ook