Joya Sports

Aan de Markerkant 1303P in Almere kun je Joya Sports vinden.

Meer informatie over Joya Sports in Almere

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almere? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Joya Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Joya Sports in Almere geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Joya Sports is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Joya Sports in Almere een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Joya Sports ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Markerkant 1303P in Almere. Je kunt ze ook bellen op 31 36 525 4036, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.trade-joya.com/

Hoe kom je bij Joya Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joya Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Joya Sports

Bezoekers bekeken ook