Fit-Fight Dojo

Aan de Oude Boekeloseweg 31 in Hengelo kun je Fit-Fight Dojo vinden.

Meer informatie over Fit-Fight Dojo in Hengelo

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hengelo? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fit-Fight Dojo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fit-Fight Dojo in Hengelo geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fit-Fight Dojo is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fit-Fight Dojo in Hengelo een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fit-Fight Dojo ? Je kunt de Sportclub bereiken op Oude Boekeloseweg 31 in Hengelo. Je kunt ze ook bellen op 31 6 28626700, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://fit-kickboxing.nl/

Hoe kom je bij Fit-Fight Dojo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit-Fight Dojo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fit-Fight Dojo

Bezoekers bekeken ook