Allround Boxing

Aan de Hoorn West, Maatschapslaan 21 in Alphen aan den Rijn kun je Allround Boxing vinden.

Meer informatie over Allround Boxing in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Alphen aan den Rijn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Allround Boxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportcomplex is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Allround Boxing in Alphen aan den Rijn geschikt. De trainers van deze Sportcomplex zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Allround Boxing is meer dan een Sportcomplex. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Allround Boxing in Alphen aan den Rijn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Allround Boxing ? Je kunt de Sportcomplex bereiken op Hoorn West, Maatschapslaan 21 in Alphen aan den Rijn. Je kunt ze ook bellen op 31 6 14705327, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.allroundboxing.com/

Hoe kom je bij Allround Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Allround Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Allround Boxing

Bezoekers bekeken ook