Pinkboxing Roosendaal

Aan de De Meeten 5 in Roosendaal kun je Pinkboxing Roosendaal vinden.

Meer informatie over Pinkboxing Roosendaal in Roosendaal

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Roosendaal? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Pinkboxing Roosendaal biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportcomplex is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Pinkboxing Roosendaal in Roosendaal geschikt. De trainers van deze Sportcomplex zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Pinkboxing Roosendaal is meer dan een Sportcomplex. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Pinkboxing Roosendaal in Roosendaal een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Pinkboxing Roosendaal ? Je kunt de Sportcomplex bereiken op De Meeten 5 in Roosendaal. Je kunt ze ook bellen op 31 6 81662424, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Pinkboxing Roosendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pinkboxing Roosendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Pinkboxing Roosendaal

Bezoekers bekeken ook