Hanami

Aan de Magnoliaplein 11 in Aalten kun je Hanami vinden.

Meer informatie over Hanami in Aalten

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Aalten? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Hanami biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportcomplex is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Hanami in Aalten geschikt. De trainers van deze Sportcomplex zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Hanami is meer dan een Sportcomplex. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Hanami in Aalten een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Hanami ? Je kunt de Sportcomplex bereiken op Magnoliaplein 11 in Aalten. Je kunt ze ook bellen op 31 543 711 910, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.hanami.nl/

Hoe kom je bij Hanami? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hanami het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Hanami

Bezoekers bekeken ook