KICK

Aan de Arckelweg 20 in Den Haag kun je KICK vinden.

Meer informatie over KICK in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, KICK biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Trainingscentrum is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is KICK in Den Haag geschikt. De trainers van deze Trainingscentrum zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

KICK is meer dan een Trainingscentrum. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat KICK in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met KICK ? Je kunt de Trainingscentrum bereiken op Arckelweg 20 in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op 31 6 38001866, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.voetbalschoolkick.nl/

Hoe kom je bij KICK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KICK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. KICK

Bezoekers bekeken ook