Tatsushin Hierden

Aan de Smallepad 3 in Hierden kun je Tatsushin Hierden vinden.

Meer informatie over Tatsushin Hierden in Hierden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hierden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Tatsushin Hierden biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Trainingscentrum is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Tatsushin Hierden in Hierden geschikt. De trainers van deze Trainingscentrum zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Tatsushin Hierden is meer dan een Trainingscentrum. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Tatsushin Hierden in Hierden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Tatsushin Hierden ? Je kunt de Trainingscentrum bereiken op Smallepad 3 in Hierden. Je kunt ze ook bellen op 31 6 22763285, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.tatsushin.nl/

Hoe kom je bij Tatsushin Hierden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tatsushin Hierden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Tatsushin Hierden

Bezoekers bekeken ook