Tatsushin

Aan de Galvaniweg 22 in Nunspeet kun je Tatsushin vinden.

Meer informatie over Tatsushin in Nunspeet

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nunspeet? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Tatsushin biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Trainingscentrum is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Tatsushin in Nunspeet geschikt. De trainers van deze Trainingscentrum zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Tatsushin is meer dan een Trainingscentrum. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Tatsushin in Nunspeet een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Tatsushin ? Je kunt de Trainingscentrum bereiken op Galvaniweg 22 in Nunspeet. Je kunt ze ook bellen op 31 6 16172437, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.tatsushin.nl/

Hoe kom je bij Tatsushin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tatsushin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Tatsushin

Bezoekers bekeken ook