Power-Mentality Training en Coaching

Aan de Riviersingel in Tegelen kun je Power-Mentality Training en Coaching vinden.

Meer informatie over Power-Mentality Training en Coaching in Tegelen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Tegelen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Power-Mentality Training en Coaching biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Trainingscentrum is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Power-Mentality Training en Coaching in Tegelen geschikt. De trainers van deze Trainingscentrum zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Power-Mentality Training en Coaching is meer dan een Trainingscentrum. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Power-Mentality Training en Coaching in Tegelen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Power-Mentality Training en Coaching ? Je kunt de Trainingscentrum bereiken op Riviersingel in Tegelen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 20384392, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.power-mentality.nl/

Hoe kom je bij Power-Mentality Training en Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Power-Mentality Training en Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Power-Mentality Training en Coaching

Bezoekers bekeken ook