Boksvereniging Assen

Aan de Vaart Z.Z. 83 in Assen kun je Boksvereniging Assen vinden.

Meer informatie over Boksvereniging Assen in Assen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Assen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksvereniging Assen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Trainingscentrum is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksvereniging Assen in Assen geschikt. De trainers van deze Trainingscentrum zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksvereniging Assen is meer dan een Trainingscentrum. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksvereniging Assen in Assen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksvereniging Assen ? Je kunt de Trainingscentrum bereiken op Vaart Z.Z. 83 in Assen. Je kunt ze ook bellen op 31 592 313 890, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://boksvereniging-assen.nl/

Hoe kom je bij Boksvereniging Assen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksvereniging Assen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksvereniging Assen

Bezoekers bekeken ook