Fedusport

Aan de Clusiusstraat 46 in Lisse kun je Fedusport vinden.

Meer informatie over Fedusport in Lisse

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Lisse? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fedusport biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Trainingscentrum is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fedusport in Lisse geschikt. De trainers van deze Trainingscentrum zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fedusport is meer dan een Trainingscentrum. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fedusport in Lisse een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fedusport ? Je kunt de Trainingscentrum bereiken op Clusiusstraat 46 in Lisse. Je kunt ze ook bellen op 31 252 418 286, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://fedusport.nl/

Hoe kom je bij Fedusport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fedusport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fedusport

Bezoekers bekeken ook