Kayaku Dojo

Aan de Steeneikzoom 3 in Zoetermeer kun je Kayaku Dojo vinden.

Meer informatie over Kayaku Dojo in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zoetermeer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kayaku Dojo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kayaku Dojo in Zoetermeer geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kayaku Dojo is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kayaku Dojo in Zoetermeer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kayaku Dojo ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Steeneikzoom 3 in Zoetermeer. Je kunt ze ook bellen op 31 6 21802202, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://kayakudojo.nl/

Hoe kom je bij Kayaku Dojo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kayaku Dojo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kayaku Dojo

Bezoekers bekeken ook