Lion Gym

Aan de Rijskade 27 in Pijnacker kun je Lion Gym vinden.

Meer informatie over Lion Gym in Pijnacker

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Pijnacker? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Lion Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Lion Gym in Pijnacker geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Lion Gym is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Lion Gym in Pijnacker een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Lion Gym ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Rijskade 27 in Pijnacker. Je kunt ze ook bellen op 31 6 83557281, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.liongym.nl/

Hoe kom je bij Lion Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lion Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Lion Gym

Bezoekers bekeken ook