Budoshopplus

Aan de Tweede Oude Heselaan 183a in Nijmegen kun je Budoshopplus vinden.

Meer informatie over Budoshopplus in Nijmegen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nijmegen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Budoshopplus biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Budoshopplus in Nijmegen geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Budoshopplus is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Budoshopplus in Nijmegen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Budoshopplus ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Tweede Oude Heselaan 183a in Nijmegen. Je kunt ze ook bellen op 31 24 379 1177, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://budoshopplus.nl/contact/

Hoe kom je bij Budoshopplus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budoshopplus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Budoshopplus

Bezoekers bekeken ook