Martial Arts

Aan de De Standerd 5a in Kootwijkerbroek kun je Martial Arts vinden.

Meer informatie over Martial Arts in Kootwijkerbroek

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Kootwijkerbroek? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Martial Arts biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Martial Arts in Kootwijkerbroek geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Martial Arts is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Martial Arts in Kootwijkerbroek een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Martial Arts ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op De Standerd 5a in Kootwijkerbroek. Je kunt ze ook bellen op 31 6 40568500, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://trueselfmartialarts.com/martial-arts-training/

Hoe kom je bij Martial Arts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Martial Arts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Martial Arts

Bezoekers bekeken ook