De Vechtfabriek

Aan de Stormhoek 37 in Zaandam kun je De Vechtfabriek vinden.

Meer informatie over De Vechtfabriek in Zaandam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zaandam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, De Vechtfabriek biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is De Vechtfabriek in Zaandam geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

De Vechtfabriek is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat De Vechtfabriek in Zaandam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met De Vechtfabriek ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Stormhoek 37 in Zaandam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 43387090, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.devechtfabriek.nl/

Hoe kom je bij De Vechtfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vechtfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. De Vechtfabriek

Bezoekers bekeken ook