Rocky Fit

Aan de Rijksstraatweg 61 in Warnsveld kun je Rocky Fit vinden.

Meer informatie over Rocky Fit in Warnsveld

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Warnsveld? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Rocky Fit biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Rocky Fit in Warnsveld geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Rocky Fit is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Rocky Fit in Warnsveld een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Rocky Fit ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Rijksstraatweg 61 in Warnsveld. Je kunt ze ook bellen op 31 6 15001658, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://rocky-fit.nl/

Hoe kom je bij Rocky Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rocky Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Rocky Fit

Bezoekers bekeken ook