SAFE Defense

Aan de Kikkertweg 16 in Wormerveer kun je SAFE Defense vinden.

Meer informatie over SAFE Defense in Wormerveer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Wormerveer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, SAFE Defense biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is SAFE Defense in Wormerveer geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

SAFE Defense is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat SAFE Defense in Wormerveer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met SAFE Defense ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Kikkertweg 16 in Wormerveer. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij SAFE Defense? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SAFE Defense het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. SAFE Defense

Bezoekers bekeken ook