EN Sport Fight Academy

Aan de Bilderdijkstraat 322 in Rotterdam kun je EN Sport Fight Academy vinden.

Meer informatie over EN Sport Fight Academy in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, EN Sport Fight Academy biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is EN Sport Fight Academy in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

EN Sport Fight Academy is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat EN Sport Fight Academy in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met EN Sport Fight Academy ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Bilderdijkstraat 322 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 28578004, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.en-sport.nl/

Hoe kom je bij EN Sport Fight Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EN Sport Fight Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. EN Sport Fight Academy

Bezoekers bekeken ook