Budokai Senshi

Aan de Gerard Walschapstraat 14 in Sommelsdijk kun je Budokai Senshi vinden.

Meer informatie over Budokai Senshi in Sommelsdijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Sommelsdijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Budokai Senshi biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Budokai Senshi in Sommelsdijk geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Budokai Senshi is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Budokai Senshi in Sommelsdijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Budokai Senshi ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Gerard Walschapstraat 14 in Sommelsdijk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41209730, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.budokai-senshi.com/

Hoe kom je bij Budokai Senshi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budokai Senshi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Budokai Senshi

Bezoekers bekeken ook