Kaishin

Aan de Toccatastraat 79 in Almere kun je Kaishin vinden.

Meer informatie over Kaishin in Almere

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almere? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kaishin biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kaishin in Almere geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kaishin is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kaishin in Almere een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kaishin ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Toccatastraat 79 in Almere. Je kunt ze ook bellen op 31 6 43891044, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Kaishin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaishin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kaishin

Bezoekers bekeken ook