Kwoon Dat Mor

Aan de Haarskamp 17 in Ruurlo kun je Kwoon Dat Mor vinden.

Meer informatie over Kwoon Dat Mor in Ruurlo

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Ruurlo? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kwoon Dat Mor biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kwoon Dat Mor in Ruurlo geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kwoon Dat Mor is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kwoon Dat Mor in Ruurlo een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kwoon Dat Mor ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Haarskamp 17 in Ruurlo. Je kunt ze ook bellen op 31 573 450 031, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.shaolinkempo-kwoondatmor.nl/

Hoe kom je bij Kwoon Dat Mor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kwoon Dat Mor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kwoon Dat Mor

Bezoekers bekeken ook