Kratema Gym

Aan de Schroefstraat 34 in Lelystad kun je Kratema Gym vinden.

Meer informatie over Kratema Gym in Lelystad

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Lelystad? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kratema Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kratema Gym in Lelystad geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kratema Gym is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kratema Gym in Lelystad een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kratema Gym ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Schroefstraat 34 in Lelystad. Je kunt ze ook bellen op 31 6 10529460, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kratema.nl/

Hoe kom je bij Kratema Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kratema Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kratema Gym

Bezoekers bekeken ook