Growsports

Aan de Morsestraat 11 in Hoogeveen kun je Growsports vinden.

Meer informatie over Growsports in Hoogeveen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hoogeveen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Growsports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Growsports in Hoogeveen geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Growsports is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Growsports in Hoogeveen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Growsports ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Morsestraat 11 in Hoogeveen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 21997643, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.facebook.com/growsports

Hoe kom je bij Growsports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Growsports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Growsports

Bezoekers bekeken ook