Idrissi Gym

Aan de Museumplein 3 in Drachten kun je Idrissi Gym vinden.

Meer informatie over Idrissi Gym in Drachten

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Drachten? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Idrissi Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Muay Thai-boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Idrissi Gym in Drachten geschikt. De trainers van deze Muay Thai-boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Idrissi Gym is meer dan een Muay Thai-boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Idrissi Gym in Drachten een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Idrissi Gym ? Je kunt de Muay Thai-boksschool bereiken op Museumplein 3 in Drachten. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Idrissi Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Idrissi Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Idrissi Gym

Bezoekers bekeken ook