MendeZ Gym

Aan de Pieter Floriszstraat 1a in Alphen aan den Rijn kun je MendeZ Gym vinden.

Meer informatie over MendeZ Gym in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Alphen aan den Rijn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MendeZ Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Muay Thai-boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MendeZ Gym in Alphen aan den Rijn geschikt. De trainers van deze Muay Thai-boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MendeZ Gym is meer dan een Muay Thai-boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MendeZ Gym in Alphen aan den Rijn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MendeZ Gym ? Je kunt de Muay Thai-boksschool bereiken op Pieter Floriszstraat 1a in Alphen aan den Rijn. Je kunt ze ook bellen op 31 6 54658525, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij MendeZ Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MendeZ Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. MendeZ Gym

Bezoekers bekeken ook