Pendekar

Aan de Slaak 15 in Rotterdam kun je Pendekar vinden.

Meer informatie over Pendekar in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Pendekar biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Muay Thai-boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Pendekar in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Muay Thai-boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Pendekar is meer dan een Muay Thai-boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Pendekar in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Pendekar ? Je kunt de Muay Thai-boksschool bereiken op Slaak 15 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 22520993, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.pendekar.nl/

Hoe kom je bij Pendekar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pendekar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Pendekar

Bezoekers bekeken ook