United In Boxing

Aan de Trompmoledyk 1 in IJlst kun je United In Boxing vinden.

Meer informatie over United In Boxing in IJlst

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in IJlst? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, United In Boxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Muay Thai-boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is United In Boxing in IJlst geschikt. De trainers van deze Muay Thai-boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

United In Boxing is meer dan een Muay Thai-boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat United In Boxing in IJlst een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met United In Boxing ? Je kunt de Muay Thai-boksschool bereiken op Trompmoledyk 1 in IJlst. Je kunt ze ook bellen op 31 6 22492421, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://mailchi.mp/f99c98855b68/kickboksen-fitnesstraining_unitedinboxing

Hoe kom je bij United In Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je United In Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. United In Boxing

Bezoekers bekeken ook