thai-boksen

Aan de Wolweversgaarde 60 in Den Haag kun je thai-boksen vinden.

Meer informatie over thai-boksen in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, thai-boksen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Muay Thai-boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is thai-boksen in Den Haag geschikt. De trainers van deze Muay Thai-boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

thai-boksen is meer dan een Muay Thai-boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat thai-boksen in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met thai-boksen ? Je kunt de Muay Thai-boksschool bereiken op Wolweversgaarde 60 in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op 31 85 065 5397, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.thai-boksen.nl/

Hoe kom je bij thai-boksen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je thai-boksen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. thai-boksen

Bezoekers bekeken ook