Mu-Thaigym

Aan de Venrayseweg 10 in Horst kun je Mu-Thaigym vinden.

Meer informatie over Mu-Thaigym in Horst

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Horst? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Mu-Thaigym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Muay Thai-boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Mu-Thaigym in Horst geschikt. De trainers van deze Muay Thai-boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Mu-Thaigym is meer dan een Muay Thai-boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Mu-Thaigym in Horst een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Mu-Thaigym ? Je kunt de Muay Thai-boksschool bereiken op Venrayseweg 10 in Horst. Je kunt ze ook bellen op 31 6 24877635, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.mu-thaigym.nl/

Hoe kom je bij Mu-Thaigym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mu-Thaigym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Mu-Thaigym

Bezoekers bekeken ook