Diamanti Gym

Aan de Markerkant 14 13C in Almere kun je Diamanti Gym vinden.

Meer informatie over Diamanti Gym in Almere

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almere? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Diamanti Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Diamanti Gym in Almere geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Diamanti Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Diamanti Gym in Almere een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Diamanti Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Markerkant 14 13C in Almere. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.diamantigym.com/

Hoe kom je bij Diamanti Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diamanti Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Diamanti Gym

Bezoekers bekeken ook