Gym3

Aan de Zetterij 3 in Amstelveen kun je Gym3 vinden.

Meer informatie over Gym3 in Amstelveen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amstelveen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Gym3 biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Gym3 in Amstelveen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Gym3 is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Gym3 in Amstelveen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Gym3 ? Je kunt de Sportschool bereiken op Zetterij 3 in Amstelveen. Je kunt ze ook bellen op 31 20 822 8220, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.gym3.nl/

Hoe kom je bij Gym3? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym3 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Gym3

Bezoekers bekeken ook