JKE Sports

Aan de Molenkamp 42 in De Bilt kun je JKE Sports vinden.

Meer informatie over JKE Sports in De Bilt

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in De Bilt? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, JKE Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is JKE Sports in De Bilt geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

JKE Sports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat JKE Sports in De Bilt een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met JKE Sports ? Je kunt de Sportschool bereiken op Molenkamp 42 in De Bilt. Je kunt ze ook bellen op 31 6 87532047, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.jkesports.nl/

Hoe kom je bij JKE Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JKE Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. JKE Sports

Bezoekers bekeken ook