Kickboksen jeugd

Aan de Laan van Presikhaaf 7 in Arnhem kun je Kickboksen jeugd vinden.

Meer informatie over Kickboksen jeugd in Arnhem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Arnhem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboksen jeugd biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboksen jeugd in Arnhem geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboksen jeugd is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboksen jeugd in Arnhem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboksen jeugd ? Je kunt de Sportschool bereiken op Laan van Presikhaaf 7 in Arnhem. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Kickboksen jeugd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksen jeugd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboksen jeugd

Bezoekers bekeken ook