Muye Dojang

Aan de Sommelsdijkstraat 17 in Rotterdam kun je Muye Dojang vinden.

Meer informatie over Muye Dojang in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Muye Dojang biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Muye Dojang in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Muye Dojang is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Muye Dojang in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Muye Dojang ? Je kunt de Sportschool bereiken op Sommelsdijkstraat 17 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 43243840, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://muye.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Hoe kom je bij Muye Dojang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Muye Dojang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Muye Dojang

Bezoekers bekeken ook