Tabonon West

Aan de Branderweg 1G in Zwolle kun je Tabonon West vinden.

Meer informatie over Tabonon West in Zwolle

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zwolle? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Tabonon West biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Tabonon West in Zwolle geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Tabonon West is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Tabonon West in Zwolle een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Tabonon West ? Je kunt de Sportschool bereiken op Branderweg 1G in Zwolle. Je kunt ze ook bellen op 31 6 86350884, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Tabonon West? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tabonon West het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Tabonon West

Bezoekers bekeken ook