Allround Gym

Aan de Kapelweg 4 in De Bilt kun je Allround Gym vinden.

Meer informatie over Allround Gym in De Bilt

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in De Bilt? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Allround Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Allround Gym in De Bilt geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Allround Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Allround Gym in De Bilt een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Allround Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Kapelweg 4 in De Bilt. Je kunt ze ook bellen op 31 6 48214511, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.allroundgym.fit/

Hoe kom je bij Allround Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Allround Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Allround Gym

Bezoekers bekeken ook