GYM Hoofddorp

Aan de Daalmeerstraat 3 in Hoofddorp kun je GYM Hoofddorp vinden.

Meer informatie over GYM Hoofddorp in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hoofddorp? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, GYM Hoofddorp biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is GYM Hoofddorp in Hoofddorp geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

GYM Hoofddorp is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat GYM Hoofddorp in Hoofddorp een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met GYM Hoofddorp ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Daalmeerstraat 3 in Hoofddorp. Je kunt ze ook bellen op 31 23 557 8359, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.gymhoofddorp.nl/

Hoe kom je bij GYM Hoofddorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GYM Hoofddorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. GYM Hoofddorp

Bezoekers bekeken ook