VarietyOfSystems

Aan de Sluisweg 2Z in Waalwijk kun je VarietyOfSystems vinden.

Meer informatie over VarietyOfSystems in Waalwijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Waalwijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, VarietyOfSystems biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is VarietyOfSystems in Waalwijk geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

VarietyOfSystems is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat VarietyOfSystems in Waalwijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met VarietyOfSystems ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Sluisweg 2Z in Waalwijk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 43703661, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.varietyofsystems.nl/

Hoe kom je bij VarietyOfSystems? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VarietyOfSystems het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. VarietyOfSystems

Bezoekers bekeken ook