UCT Academy Amsterdam - De school voor zelfverdediging

Aan de Zamenhofstraat 108 in Amsterdam kun je UCT Academy Amsterdam - De school voor zelfverdediging vinden.

Meer informatie over UCT Academy Amsterdam - De school voor zelfverdediging in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, UCT Academy Amsterdam - De school voor zelfverdediging biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is UCT Academy Amsterdam - De school voor zelfverdediging in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

UCT Academy Amsterdam - De school voor zelfverdediging is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat UCT Academy Amsterdam - De school voor zelfverdediging in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met UCT Academy Amsterdam - De school voor zelfverdediging ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Zamenhofstraat 108 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 20 669 3212, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://uct-international.nl/

Hoe kom je bij UCT Academy Amsterdam - De school voor zelfverdediging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je UCT Academy Amsterdam - De school voor zelfverdediging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. UCT Academy Amsterdam – De school voor zelfverdediging

Bezoekers bekeken ook