BODHI DHARMA

Aan de Keltenstraat 9 in Heumen kun je BODHI DHARMA vinden.

Meer informatie over BODHI DHARMA in Heumen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heumen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, BODHI DHARMA biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is BODHI DHARMA in Heumen geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

BODHI DHARMA is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat BODHI DHARMA in Heumen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met BODHI DHARMA ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Keltenstraat 9 in Heumen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 80099850, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://bodhidharma.nl/

Hoe kom je bij BODHI DHARMA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BODHI DHARMA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. BODHI DHARMA

Bezoekers bekeken ook