VAN DET KEMPO

Aan de Boxing Club, Italieweg 29a in Bodegraven kun je VAN DET KEMPO vinden.

Meer informatie over VAN DET KEMPO in Bodegraven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Bodegraven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, VAN DET KEMPO biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is VAN DET KEMPO in Bodegraven geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

VAN DET KEMPO is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat VAN DET KEMPO in Bodegraven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met VAN DET KEMPO ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Boxing Club, Italieweg 29a in Bodegraven. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://vandet-kempo.nl/

Hoe kom je bij VAN DET KEMPO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VAN DET KEMPO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. VAN DET KEMPO

Bezoekers bekeken ook