Yung Hap

Aan de Verbindingstraat 2 in Amsterdam kun je Yung Hap vinden.

Meer informatie over Yung Hap in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Yung Hap biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Yung Hap in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Yung Hap is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Yung Hap in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Yung Hap ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Verbindingstraat 2 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 20549434, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.yunghap.nl/

Hoe kom je bij Yung Hap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yung Hap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Yung Hap

Bezoekers bekeken ook