GOAT Boxing

Aan de Deventerseweg 56 in Barendrecht kun je GOAT Boxing vinden.

Meer informatie over GOAT Boxing in Barendrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Barendrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, GOAT Boxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is GOAT Boxing in Barendrecht geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

GOAT Boxing is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat GOAT Boxing in Barendrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met GOAT Boxing ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Deventerseweg 56 in Barendrecht. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.goatboxing.com/

Hoe kom je bij GOAT Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GOAT Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. GOAT Boxing

Bezoekers bekeken ook