Fightstore Groningen

Aan de Peizerweg 97, unit C1 in Groningen kun je Fightstore Groningen vinden.

Meer informatie over Fightstore Groningen in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fightstore Groningen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fightstore Groningen in Groningen geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fightstore Groningen is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fightstore Groningen in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fightstore Groningen ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Peizerweg 97, unit C1 in Groningen. Je kunt ze ook bellen op 31 50 210 3587, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Fightstore Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightstore Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fightstore Groningen

Bezoekers bekeken ook