De Feelgood Fabriek

Aan de Molendwarsstraat 54 in Twello kun je De Feelgood Fabriek vinden.

Meer informatie over De Feelgood Fabriek in Twello

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Twello? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, De Feelgood Fabriek biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is De Feelgood Fabriek in Twello geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

De Feelgood Fabriek is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat De Feelgood Fabriek in Twello een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met De Feelgood Fabriek ? Je kunt de Sportschool bereiken op Molendwarsstraat 54 in Twello. Je kunt ze ook bellen op 31 6 43225440, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://feelgoodfabriek.com/

Hoe kom je bij De Feelgood Fabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Feelgood Fabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. De Feelgood Fabriek

Bezoekers bekeken ook