GT Trainingen

Aan de A. Vogelstraat 5a in Elburg kun je GT Trainingen vinden.

Meer informatie over GT Trainingen in Elburg

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Elburg? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, GT Trainingen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is GT Trainingen in Elburg geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

GT Trainingen is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat GT Trainingen in Elburg een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met GT Trainingen ? Je kunt de Sportschool bereiken op A. Vogelstraat 5a in Elburg. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41764404, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.gttrainingen.nl/

Hoe kom je bij GT Trainingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GT Trainingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. GT Trainingen

Bezoekers bekeken ook