IMPACT Fit

Aan de Overste Den Oudenlaan 9b in Utrecht kun je IMPACT Fit vinden.

Meer informatie over IMPACT Fit in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, IMPACT Fit biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is IMPACT Fit in Utrecht geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

IMPACT Fit is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat IMPACT Fit in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met IMPACT Fit ? Je kunt de Sportschool bereiken op Overste Den Oudenlaan 9b in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 48557530, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://impactfit.nl/

Hoe kom je bij IMPACT Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IMPACT Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. IMPACT Fit

Bezoekers bekeken ook